Geralt, op 31 jan 1965 geboren in Sittard en sinds 1990 woonachtig in Smeermaas, speelde als 16-jarige reeds in de band van Willy Schobben.
Op deze leeftijd startte hij ook zijn muzikale opleiding slagwerk en zang aan de muziekschool Maastricht, waarna gevolgd door het conservatorium Maastricht.
Direct hierna kwam Geralt als slagwerker in dienst bij het LSO. Nadat hij korte tijd als vaste slagwerker hier werk-zaam was geweest, bleken zijn interesses, inspiraties en overloop aan energie, toch verder te gaan als alleen maar af en toe op een trom te mogen en kunnen slaan tijdens een concert.
Het slagwerk zei hij vaarwel. Toch bleef Geralt bij het LSO, waar hij zich ook bewezen had als een goede regelaar en een aardig woordje in het open-baar kon spreken.
Hij werd bij het LSO concertinspecteur en bibliothecaris over alle muziekpartituren.
Geralt verlegde zijn eigen muzikale kwaliteiten naar andere muziekstijlen.
Vervolgens werd hij bekend als percussionist en leadzanger van bekende orkesten zoals,Willy Schobben Big Band, Big Band Swing Design, Jack Million Big Band, Lex van Well Big Band, High Voltage Dico classics, Bart Rademaeckers Jazz-Lounge combo, LSO carnavalsconcerten en nog vele andere orkesten en bands. 

Vanwege zijn veelzijdigheid in zang en performance kreeg Geralt steeds vaker het verzoek naast deze bands kleinere en korte solo-optredens te verzorgen, hetgeen resulteerde in “ GERALT SOLO “ (met orkestband).
Sinds 2005 doet Geralt dit met veel succes. Geralt is door zijn veelzijdigheid in muziekgenres voor bijna alle stijlen en gelegenheden een perfecte in- en aanvulling op uw feest of organisatie waar hij niet mag ontbreken (bijv. evenementen, gala-, personeels-, festival-, item-, zaal-, dinner-, verenigings-, etc. feesten).

Geralt is te boeken, in 4 verschillende settings,
1: de Great Sinatra show,
2: de Rene Froger show,
3: de Michael Buble show,
4: in De Mix een gevarieerde aan uw feest aangepaste muzikale totaalshow,
alle 1 maal 30 min. 


Ook bekend van Geralt zijn onder andere nummers van:
-Tom Jones,
-Dean Martin,
-Robbie Williams,
-Copacabana,
-Just a Gigalo
en meer, en met veel succes de jaren 70 Disco classics hits, waarvan veel nummers staan op zijn eerste cd ‘’Geralt Solo’’. 
Tevens is in september 2007 zijn tweede solo cd Could it be Magic verschenen, ook deze cd is Live,in totaal of een combinatieset mogelijk. 
Zoals hij zelf zegt: “Het is gewoon genieten, iedere keer weer, heerlijk genieten is een MUST VOOR SUCCES”.

 

 

 / 

 

© BO Event Services | Maastricht | info@bo-eventservices.nl

Login
